неділю, 15 лютого 2015 р.

            Незабутня мелодія дитинства

   У першу суботу лютого, за давньою усталеною  традицією,  загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів  смт Добротвора гостинно відкриває двері, запрошуючи  своїх випускників різних років на традиційний вечір зустрічі. Це свято об’єднує  дитинство і старість,  безтурботність  і досвід.


   Тепла зустріч у стінах рідної школи  повернула учасників свята  у роки щасливого дитинства та романтичної юності, які залишаються в пам’яті кожного назавжди. Чим далі від нас шкільні роки, тим теплішими і ціннішими стають спогади про школу. Саме це підтверджували випускники- ювіляри під час своїх виступів, згадуючи про прекрасний  час шкільних років і щиро дякуючи учителям за науку і поради.









  Організатори свята, одинадцятикласники та їхні класні керівники  Гибляк Н.П., Шатова Г.С.,  допомогли усім присутнім   повернутись у той незабутній час, перегорнувши сторінки шкільного альбому  та нагадавши випускникам  пісні, популярні у дні їхньої учнівської юності. 
  Цьогорічна зустріч, на жаль, затьмарена війною  на Сході  нашої батьківщини. Усі присутні на зустрічі  вшанували пам'ять загиблих за незалежність і цілісність України, віддали шану тим випускникам що зараз зі зброєю в руках стоять на захисті нашої держави. 
   Дуже приємно, що,  незважаючи на всі труднощі,  багато випускників приїхали  до рідної школи, щоб зустрітись із своїми однокласниками, друзями, учителями.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар