пʼятницю, 2 січня 2015 р.

Солодощі для українських воїнів

Будь живим, український солдате,
тоді буду жити і я, маленька дитина – 
майбутнє неньки України!
  Наближаються новорічні та різдвяні свята, але багато хто з українських захисників Вітчизни змушений зустрічати їх далеко від своїх близьких та рідних. Вони ціною власного життя боронять рідну землю. На жаль, сотні з них отримали поранення та перебувають на лікуванні у шпиталях. Усім їм, як ніколи, потрібні увага, добре слово, повага та любов небайдужих людей. Тому кожен намагається чимось допомогти нашій армії: продуктами, речами, предметами першої необхідності.
Шкільним волонтерським центром ЗОШ I-III ступенів смт Добротвір була проведена акція «Солодкий привіт, воїне!». Ніхто не залишився байдужим.

Учні 1-11 класів передали захисникам великі пакунки з різними солодощами (печиво, цукерки, вафлі, шоколад та згущене молоко), а також іншим необхідним: чай, цукор, мед. До подарунків були вкладені вітальні листівки та листи з добрими словами для наших воїнів.
Справжня благодійність, стверджують учні нашої школи,  не потребує винагород, це не обов’язок, це -  стан душі! Адже треба пам’ятати основне правило:«Роби іншим добро – будеш сам без біди!»
       Соціальний педагог, керівник шкільного волонтерського центру  Демчина О.В.




Немає коментарів:

Дописати коментар